Način plačila

Plačilne metode se razlikujejo glede na izbrano dostavno metodo, želje organizatorja in števila dni do dogodka.

Možne plačilne metode na eventim.si so:

1. Plačilne kartice (kartice z odloženim plačilom in posojilne kartice) 2. VALÚ 3. Paypal 4. Z gotovino na prodajnih mestih 5. Nakup vstopnic s položnico

Možnost plačila s karticami:

Diners Card

Ob oddaji naročila vas bomo zaradi zagotavljanja najvišje stopnje varnosti preusmerili v okolje varnega spletnega plačevanja Diners. Vašo kreditno kartico bomo nato obremenili za znesek nakupa.

Mastercard

Ob oddaji naročila vas bomo zaradi zagotavljanja najvišje stopnje varnosti preusmerili na stran vaše banke. Na tej spletni strani boste vpisali kodo, ki bo poslana na vaš telefon. Ob potrditvi kode bo vaše plačilo zaključeno in kreditna kartica bremenjena za znesek nakupa..

Visa (kreditna in debetna)

Ob oddaji naročila vas bomo zaradi zagotavljanja najvišje stopnje varnosti preusmerili na stran vaše banke. Na tej spletni strani boste vpisali kodo, ki bo poslana na vaš telefon. Ob potrditvi kode bo vaše plačilo zaključeno in kreditna kartica bremenjena za znesek nakupa.

Pri plačilu s kartico boste morali vnesti številko kartice, ime in priimek imetnika kartice, rok veljavnosti in CVV številko. Če kartica nima CVV številke, z njo ne morete plačati.

VALÚ je aplikacija, ki rešuje zagate, saj omogoča plačilo z mobitelom. Na voljo je vsem, ne glede na mobilnega operaterja. Naložite si aplikacijo, napolnite račun VALÚ in opravite nakup. Račun VALÚ si lahko napolnite s plačilno kartico, gotovino, prek TRR ali z VALÚ Moneto.

Postopek plačila:

· Izberite način plačila VALÚ.

· Odprite aplikacijo VALÚ, izberite plačilo s kodo in poskenirajte QR-kodo. Če nakup opravljate na mobitelu, le potrdite gumb Plačaj.

Če uporabljate le VALÚ Moneto, v mobitel vpiše ukazni niz *180*6-mestna koda*PIN# in pritisne tipko za klic. VALÚ Moneta je na voljo uporabnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenija, A1 in BOB. PIN je varnostna koda za plačila z VALÚ Moneto. Za vklop v mobitel vpišite *134*želeni PIN# in pritisnite tipko za klic.

PayPal je ponudnik storitev varnega e-plačevanja. Uporabljamo ga za prenos zneskov po spletu, deluje pa na osnovi vašega elektronskega naslova in osebnega gesla. V primeru plačila s Paypal boste ob koncu nakupnega procesa po kliku na 'Zaključi nakup' preusmerjeni na Paypal stran, kjer boste dokončali plačilo.

Vstopnice lahko z gotovino ali s plačilnimi karticami plačate na lastnih prodajnih mestih, prav tako pa jih istočasno tudi prevzamete. Vstopnice na prodajnem mestu prevzamete s kodo za prevzem, ki ste jo prejeli v potrditvenem e-mailu. Plačilo morate opraviti v treh delovnih dneh od dneva rezervacije vstopnic, saj v nasprotnem primeru rezervacija poteče.

Nakazilo lahko opravite preko spletne banke ali z UPN nalogom na vseh mestih, kjer je omogočeno plačevanje položnic (banke, pošte, trgovine, bencinski servisi, ipd.). Po elektronski pošti vam bomo posredovali podatke, ki jih potrebujete, da izvedete plačilo – znesek, referenca, transakcijski račun, kontaktni naslov. Opozorilo: Plačilni nalog brez reference je neveljaven. Plačilo morate opraviti v roku treh delovnih dni od datuma naročila vstopnic. V nasprotnem primeru vam rezervacija poteče.